Sådan afinstalleres Norton Family fra computeren

Afinstaller Norton Family

1. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

2. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter :

appwiz.cpl

3. Klik på Norton Family og derefter på Fjern eller Afinstaller på listen over installerede programmer.

4. Indtast mailadressen og adgangskoden for forældreadgang i vinduet Norton Family, og klik på Fortsæt.

Hvis du har glemt adgangskoden til din Norton Family-konto, kan du nulstille den. Find yderligere oplysninger under: Sådan nulstilles din adgangskode til Norton Family.

5. Klik på Næste for at bekræfte.

6. Klik på Genstart nu.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20101015131601EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 22/07/2016