Meddelelsen "Det automatiske abonnement på et Norton-program bliver ikke annulleret, når du afinstallerer det..." vises, når jeg afinstallerer mit Norton-program

Dit Norton-abonnement fortsætter, selv om du afinstallerer programmet fra computeren. Hvis du fortsat vil bruge abonnementet, skal du geninstallere Norton-programmet så snart som muligt.

Hvis du er tilmeldt Nortons automatiske fornyelsestjeneste, og du ikke vil geninstallere Norton-programmet, skal du annullere den automatiske fornyelsestjeneste. Der er flere oplysninger i Vil du deaktivere Nortons automatiske fornyelsestjeneste?.

Du bliver opkrævet betaling for abonnementet, indtil du annullerer Nortons automatiske fornyelsestjeneste.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: kb20101012193736EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 19/09/2016