Norton Familys kompatibilitet med andre forældrestyringsprogrammer

Det anbefales ikke, at du installerer mere end et forældrestyringsprogram på computeren. Norton Family fungerer ikke sammen med andre forældrestyringsprogrammer. Norton Family kan muligvis ikke køre eller overvåge internetaktiviteter, når det installeres med andre forældrestyringsprogrammer. Problemerne opstår primært, fordi flere forældrestyringsprogrammer forsøger at filtrere internettrafikken. Vi anbefaler, at du afinstallerer øvrige forældrestyringsprogrammer fra computeren.

Tak!

Tak fordi du brugte Norton-support.

< Tilbage

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20101005175857EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sidst ændret: 30/06/2014