Norton Familys kompatibilitet med andre forældrestyringsprogrammer

Det anbefales ikke, at du installerer mere end et forældrestyringsprogram på computeren. Norton Family fungerer ikke sammen med andre forældrestyringsprogrammer. Norton Family kan muligvis ikke køre eller overvåge internetaktiviteter, når det installeres med andre forældrestyringsprogrammer. Problemerne opstår primært, fordi flere forældrestyringsprogrammer forsøger at filtrere internettrafikken. Vi anbefaler, at du afinstallerer øvrige forældrestyringsprogrammer fra computeren.

Tak!

Tak fordi du brugte Norton-support.

< Tilbage

Løsningen gjorde det nemt for mig at håndtere problemet.

Ja Nej

Hjælp os med at forbedre denne løsning.

Tak, fordi du hjalp os med at forbedre oplevelsen.

Hvad ønsker du at gøre nu?

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: kb20101005175857EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sidst ændret: 30/06/2014