Fejl: "Mailfejl: 452..." vises, når jeg sender en mail i Microsoft Outlook med et Norton-program installeret

Denne fejl vises, når du sender en mail til flere modtagere, end det antal der er tilladt fra serviceudbyderens side. Vi anbefaler, at du deaktiverer virusscanning af udgående mail, sender mailen og derefter aktiverer virusscanning af udgående mail igen.

Disse anvisninger er til den nyeste udgave af Nortons programmer. Gå til Norton Update Center, hvis du har en ældre version eller ikke kender din produktversion.

TRIN 1

Deaktivering af scanning af udgående mail

1. Start Norton-programmet.

2. Klik på Indstillinger.

3. Klik på Antivirus under Detaljerede indstillinger.

4. I fanen Scanninger og risici ved siden af Virusscanning af mail klikker du på Konfigurer.

5. I vinduet Virusscanning af mail under Hvad skal scannes skal du fjerne markeringen af feltet Scan udgående mail.

6. Klik på Anvend.

7. Vælg Permanent i rullemenuen i vinduet Sikkerhedsanmodning, og klik på OK.

8. I vinduet Virusscanning af mail klikker du på OK.

9. Klik på Luk.

10. Send mailen.

TRIN 2

Aktivering af scanning af udgående mail

1. Start Norton-programmet.

2. Klik på Indstillinger.

3. Klik på Antivirus under Detaljerede indstillinger.

4. I fanen Scanninger og risici ved siden af Virusscanning af mail klikker du på Konfigurer.

5. I vinduet Virusscanning af mail under Hvad skal scannes skal du markere feltet Scan udgående mail.

6. Klik på Anvend, og klik derefter på OK.

7. Klik på Luk.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20100929134232EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 29/02/2016