Norton Familys kompatibilitet med F-Secure Internet Security

Norton Family-klienten er ikke kompatibel med F-Secure Internet Security. Norton Family fungerer sammen med mange andre sikkerhedsprogrammer, men det fungerer dog ikke korrekt sammen med nogle af dem. Disse problemer skyldes hovedsageligt måden, hvorpå disse to programmer filtrerer internettrafikken.

Hvis forældrestyringen deaktiveres i F-Secure Internet Security, kan Norton Family overvåge internettrafikken.

Tak!

Tak fordi du brugte Norton-support.

< Tilbage

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20100927121250EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windos 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sidst ændret: 24/03/2013