Fejlmeddelelsen "Du forsøger at installere en version af Norton..." vises ved installation af Norton AntiVirus

Fejlen opstår, når du forsøger at installere en tidligere version af Norton AntiVirus på computeren. Afslut installationen, og fortsæt med at bruge det seneste Norton AntiVirus-program, som er installeret.

Hvis du vil installere en tidligere version af programmet, skal du afinstallere den nuværende version af Norton AntiVirus og installere den tidligere version.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: kb20100920161220EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 24/08/2017