Rettelse af fejl hvor forkerte abonnementsdage vises i Norton

Der kan være mange grunde til, at Norton-programmet ikke viser det rigtige antal abonnementsdage. Nogle af de almindelige scenarier er, at det købte produkt ikke blev installeret på din enhed, eller at det ikke er blevet aktiveret.

For Kina, Hong Kong, Japan, Korea og Taiwan: Dit abonnement starter fra betalingsdagen, hvis du køber i onlinebutikken.

Hvis du ikke har købt en fornyelse eller en opgradering via påmindelsen, overføres dagene fra det gamle abonnement ikke til det nye. For eksempel, når din Norton-beskyttelse skal fornyes, og hvis du køber et nyt produkt fra en detailbutik eller onlinebutik, så føjes dagene fra dit gamle abonnement ikke til det nye abonnement.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: kb20100920013943EN
Operativsystem Windows, Mac OS X
Sidst ændret: 26/11/2020