Fejlen: "Norton Antivirus Auto-Protect kan ikke køre med 64-bit kerne. Genstart med 32-bit kerne, og aktiver Auto-Protect igen" vises på Mac OS X v10.6.x i 64-bit kernetilstand

Der findes en ny opdatering til Norton Antivirus, der gør det muligt at køre programmet i 64-bit kernetilstand. For at hente opdateringen skal du køre LiveUpdate for at installere alle de opdateringer, der findes til dit Norton-program.

Kør LiveUpdate

1. Før du begynder, skal du kontrollere, at du er i Finder. Åbn Finder ved at klikke på ikonet Finder på skrivebordet eller i Dock.

2. Klik på Gå > Programmer på menulinjen.

3. Åbn mappen Symantec Solutions.

4. Dobbeltklik på LiveUpdate.

Du kan også starte LiveUpdate ved at klikke på Norton QuickMenu-ikonet på menulinjen og derefter klikke på LiveUpdate > Åbn LiveUpdate.

5. Klik på Opdater alt nu.

6. Når LiveUpdate er færdig med opdateringen, vises vinduet med LiveUpdate-oversigten. Du kan nu afslutte LiveUpdate.

7. Kør LiveUpdate igen for at sikre dig, at du har de seneste opdateringer.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20100902111720EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 12/03/2016