Fejl: Der blev gennemført en oprydning på computeren for at gennemføre afinstallationen . Klik på Genstart nu, og prøv igen...", når jeg installerer guiden Norton Bootable Recovery Tool

Du kan løse problemet ved at genstarte computeren og prøve igen.

Hvis problemet ikke er løst, kan du hente ISO-filen med Norton Bootable Recovery Tool. Læs Sådan downloader du Norton Bootable Recovery Tool til Norton-programmet.

Hvis du har Norton-programmet på en cd, kan du bruge cd'en til at starte computeren og køre Norton Bootable Recovery Tool. Du behøver ikke at hente ISO-filen.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20100827132950EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sidst ændret: 11/11/2011