Fejl: "Backup mislykkedes (A2218)", når jeg laver backup af mine filer med Norton Online Backup

Problemet kan opstå, hvis en fil fra et backupsæt ikke findes i den tidligere placering, når Norton Online Backup laver backup af filerne. Det kan også skyldes en uregelmæssighed i filsystemet i Windows.

Gennemse listen over filer og mapper i backupsættet for at rette problemet. Kontrollér, at den ikke indeholder en slettet fil eller mappe. Led efter fejl på disken, hvis problemet fortsætter.

Led efter fejl på disken

Symantec yder ikke support til kørsel af værktøjsprogrammet CHKDSK eller på problemer, der opstår i forbindelse med programmet. Supporten på alle problemer, der har at gøre med værktøjsprogrammet CHKDSK, udføres af Microsoft. Du kan finde flere oplysninger under:

Microsofts supportside.

1. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

2. Indtast følgende i dialogboksen Kør, og klik på Ok :

cmd

3. Indtast følgende i vinduet med kommandoprompten, og tryk på returtasten :

chkdsk [drive_letter]: /f

Hvor [drive_letter] er det drev, du vil undersøge for fejl.

f.eks. chkdsk C: /f

4. Hvis du får meddelelsen "CHKDSK kan ikke låse de aktuelle drev mens Windows kører...", skal du trykke på Y. Dette vil bevirke, at programmet kører indtil næste systemstart.

5. Luk alle programmer, og genstart computeren.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20100825085430EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 20/07/2015