Jeg tror, at min computer er inficeret

Mange Norton-tilbud omfatter en ekstra fordel, der kaldes Norton Virus Protection Promise, som giver adgang til Norton-eksperter, der sammen med dig kan finde og fjerne virus, hvis du får problemer i løbet af abonnementsperioden. Hvis Symantec mod forventning ikke kan fjerne en virus fra enheden, er du muligvis berettiget til en refundering af Norton-abonnementet eller Norton-pakken (afhængigt af hvad du har købt).

Hvis du ikke er omfattet af Norton Virus Protection Promise, skal du fortælle os mere om problemerne på computeren, eller hvorfor du tror, at computeren er inficeret.

Vælg det udsagn, der passer bedst til din situation:

Bruger du et offentligt Wi-Fi?

Man finder offentlige Wi-Fi-netværk forskellige steder, som f.eks. lufthavne, kaffebarer, indkøbscentre og restauranter, hvilket giver dig mulighed for at få gratis forbindelse til internettet. Selvom det er praktisk med offentlige Wi-Fi-netværk, er der risici forbundet med at bruge disse netværk.

Du kan holde dine oplysninger beskyttet mod folk, der kigger med, med et virtuelt, privat netværk (VPN) - såsom Norton WiFi Privacy.

Flere oplysninger Se video

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20100816020421EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 20/03/2017