Websider indlæses langsomt, eller også vises der flere værktøjslinjer i webbrowseren, som jeg ikke har installeret

Din browsers ydelse påvirkes, hvis den er inficeret med malware. Hvis du har installeret et Norton-program på din computer, skal du udføre en fuld systemscanning og sikre, at den ikke er inficeret med skadelige filer. Hvis scanningen ikke opdagede skadelige filer, eller du ikke kan scanne, anbefaler vi, at du scanner ved hjælp af Norton Power Eraser. Norton Power Eraser er et værktøj, der kan hentes gratis, og bruger aggressive metoder til at registrere skadelige filer.

Hent og kør Norton Power Eraser

1. Hent Norton Power Eraser.

2. Klik på Gem.

3. Vælg Skrivebord som placering, og klik på Gem.

4. Hvis du vil køre Norton Power Eraser, skal du dobbeltklikke på filen NPE.exe.

Hvis vinduet til kontrol af brugerkonti vises, skal du klikke på Ja eller Fortsæt.

5. Læs licensaftalen, og klik på Acceptér.

6. Klik på ikonet Scan efter risici i vinduet Norton Power Eraser.

7. Norton Power Eraser udfører som standard en Rootkit-scanning og kræver, at du genstarter computeren. Når du bliver bedt om at genstarte computeren, skal du klikke på Genstart. Hvis du ikke ønsker at inkludere Rootkit-scanningen, skal du gå til Indstillinger og fjerne markeringen ud for funktionen Inkluder Rootkit-scanning (Systemet skal genstartes).

8. Når computeren er genstartet, starter scanningen automatisk. Følg anvisningerne på skærmen.

Vent på, at scanningen bliver fuldført.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20100811171941EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 26/10/2016