Fjern uønskede popups eller omdirigeringer

Problemet kan skyldes kapring af browseren. En browserhijacker er en type malware, der er designet til at ændre browserindstillingerne. Du kan opleve følgende symptomer:

• Din søgning viderestilles til andre websteder

• Der bliver skiftet startside eller søgemaskine uden din tilladelse

• Websider indlæses langsomt

• Du kan se flere værktøjslinjer, som du ikke har installeret, i browseren

• Du kan se flere pop op-meddelelser med annoncer

Hvis der vises et pop op-vindue, hvor du bliver sendt videre til en tredjeparts supportwebsted, eller hvis du tror, at du har været udsat for svindel, kan du læse Læs mere om henvendelser fra falsk teknisk support, og om hvordan du undgår dem.

Hent og kør Norton Power Eraser - Scanning efter uønskede programmer (on Windows 10/8/7)

1. Download Norton Power Eraser.

2. Tryk på Ctrl + J for at åbne vinduet Downloads i browseren, og dobbeltklik på filen NPE.exe.

3. Læs licensaftalen, og klik på Acceptér.

Hvis du allerede har accepteret licensaftalen, bliver du ikke bedt om det igen.

Norton Power Eraser holder øje med og henter automatisk en eventuel ny version.

4. I vinduet Norton Power Eraser, skal du vælge uønsket programscanning og klikke på Kør nu.

5. Når Norton Power Eraser har fuldført scanningen, vises resultaterne i vinduet Scanning efter uønskede programmer er fuldført.

Hvis der ikke registreres nogen uønskede programmer på computeren, vises meddelelsen " Ingen trusler fundet ". Klik på Udført.

6. Hvis der registreres uønskede programmer, skal du klikke på Afinstaller ud for de uønskede programmer eller værktøjslinjer i vinduet Scanning efter uønskede programmer er fuldført.

7. Følg anvisningerne på skærmen.

8. Når afinstallationen er færdig, skal du genstarte computeren.

Hvis Norton Power Eraser ikke fjerner de uønskede værktøjslinjer, skal de fjernes manuelt ved hjælp af Tilføj/fjern programmer eller Afinstaller et program i Kontrolpanel. Adware installerer typisk en ny værktøjslinje i dine browsere og ændrer din standardsøgemaskine-indstilling til en tredjeparts-søgemaskine. Alt efter hvilken browser du bruger, skal browserindstillingerne nulstilles til helt at fjerne de uønskede værktøjslinjer og søgemaskiner.

Download Norton Power Eraser, og kør en scanning (på Windows 10/8/7)

1. Download Norton Power Eraser.

2. Tryk på Ctrl + J for at åbne vinduet Downloads i browseren, og dobbeltklik på filen NPE.exe.

Hvis vinduet til kontrol af brugerkonti vises, skal du klikke på Ja eller Fortsæt.

3. Læs licensaftalen, og klik på Acceptér.

Hvis du allerede har accepteret licensaftalen, bliver du ikke bedt om det igen.

Norton Power Eraser holder øje med og henter automatisk en eventuel ny version.

4. I vinduet Norton Power Eraser, skal du vælge Komplet systemscanning og klikke på Kør nu.

5. Hvis du vil inkludere Rootkit-scanningen, skal du klikke på Indstillinger og under Scan- og logindstillinger, skal du aktivere indstillingen Inkluder Rootkit-scanning (kræver en genstart af computeren) og klikke på Anvend.

6. Når du bliver bedt om at genstarte computeren, skal du klikke på Genstart.

Vent på, at scanningen bliver fuldført. Følg anvisningerne på skærmen.

Registrerede Norton Power Eraser nogen skadelige filer?

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: kb20100811171926EN
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 05/03/2021