Der sendes mail fra min mailadresse eller profil på sociale netværkssider, uden at jeg ved af det

Problemet kan skyldes, at din mail- eller sociale netværkskonto er hacket. Det første, du skal gøre for at rette dette, er at nulstille din adgangskode. Log på din mail- eller sociale netværkskonto for at nulstille din adgangskode. Du kan læse mere om hacking af mailadresser i artiklen sikkerhedssvar.

Du kan også kontakte internetudbyderen og høre, om de pågældende mail er sendt fra din konto. Disse mails kan også være blevet sendt fra en anden konto, men med din mailadresse i afsenderfeltet. Dette kaldes mail-spoofing.

Hvis du har et Norton-program på din computer, kan du udføre en fuld systemscanning. Hvis scanningen ikke registrerede en keylogger eller andre former for spyware, eller du ikke kan scanne, skal du scanne ved hjælp af Norton Power Eraser. Norton Power Eraser er et værktøj, der kan hentes gratis, og bruger aggressive metoder til at registrere skadelige filer.

Hent og kør Norton Power Eraser

1. Hent Norton Power Eraser.

2. Klik på Gem.

3. Vælg Skrivebord som placering, og klik på Gem.

4. Hvis du vil køre Norton Power Eraser, skal du dobbeltklikke på filen NPE.exe.

Hvis vinduet til kontrol af brugerkonti vises, skal du klikke på Ja eller Fortsæt.

5. Læs licensaftalen, og klik på Acceptér.

6. Klik på ikonet Scan efter risici i vinduet Norton Power Eraser.

7. Norton Power Eraser udfører som standard en Rootkit-scanning og kræver, at du genstarter computeren. Når du bliver bedt om at genstarte computeren, skal du klikke på Genstart. Hvis du ikke ønsker at inkludere Rootkit-scanningen, skal du gå til Indstillinger og fjerne markeringen ud for funktionen Inkluder Rootkit-scanning (Systemet skal genstartes).

8. Når computeren er genstartet, starter scanningen automatisk. Følg anvisningerne på skærmen.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20100811171905EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 11/09/2015