Der vises advarsler om, at min computer er inficeret

Hvis du har et Norton-program på computeren, er det bedst at køre en komplet systemscanning for at udelukke infektioner. Der kan dog være tilfælde, hvor scanningen ikke registrerede skadelige filer, eller hvor du ikke kan køre en scanning. I så fald anbefaler vi, at du kører en scanning med Norton Power Eraser. Norton Power Eraser er et værktøj, der kan hentes gratis, og bruger aggressive metoder til at registrere skadelige filer.

Hent og kør Norton Power Eraser

1. Hent Norton Power Eraser.

2. Klik på Gem.

3. Vælg Skrivebord som placering, og klik på Gem.

4. Hvis du vil køre Norton Power Eraser, skal du dobbeltklikke på filen NPE.exe.

Hvis vinduet til kontrol af brugerkonti vises, skal du klikke på Ja eller Fortsæt.

5. Læs licensaftalen, og klik på Acceptér.

6. Klik på ikonet Scan efter risici i vinduet Norton Power Eraser.

7. Norton Power Eraser udfører som standard en Rootkit-scanning og kræver, at du genstarter computeren. Når du bliver bedt om at genstarte computeren, skal du klikke på Genstart. Hvis du ikke ønsker at inkludere Rootkit-scanningen, skal du gå til Indstillinger og fjerne markeringen ud for funktionen Inkluder Rootkit-scanning (Systemet skal genstartes).

8. Når computeren er genstartet, starter scanningen automatisk. Følg anvisningerne på skærmen.

Vent på, at scanningen bliver fuldført.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20100811171836EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 11/09/2015