Et program eller en enhed, som kan gå på nettet, kan ikke få adgang til internettet, når jeg har installeret Norton Internet Security 2011: Løsning 2

TRIN 1

Opdater virusdefinitionerne

1. Gå til opdateringssiden, hvor du finder de nyeste virusdefinitioner.

HENT DEFINITIONER

2. Afhængigt af hvilken version af Windows du bruger, skal du gøre et af følgende:

• Windows 7/Vista/XP 32-bit: Klik på den første fil på listen under Filnavn. Filnavnet starter med årstallet og slutter med v5i32.exe. f.eks. 20070828-017-v5i32.exe

• Windows 7/Vista 64-bit: Gå til afsnittet for 64-bit platforme, og klik på den første fil på listen med filnavne. Filnavnet starter med årstallet og slutter med v5i64.exe. f.eks. 20090922-017-v5i64.exe

3. Gem filen på skrivebordet i Windows.

4. På skrivebordet skal du dobbeltklikke på den fil, du har hentet.

TRIN 2

Aktiver Auto-Protect, når computeren startes, og foretag en komplet systemscanning

1. Start Norton-programmet.

2. Klik på Indstillinger.

3. Flyt skydeknappen under fanen med computerbeskyttelse hen mod midten til Normal, hvis Aktiver beskyttelse fra start, er slået fra.

4. Hvis Auto-Protect under fanen Realtidsbeskyttelse viser Fra, skal du klikke på statusindikatoren, så funktionen bliver slået til.

5. Klik på Anvend og derefter på OK.

6. Klik på Scan nu i ruden Computerbeskyttelse.

7. Klik på Komplet systemscanning i ruden Computerscanning.

8. Når scanningen er fuldført, skal du klikke på Udfør.

9. Luk alle programmer, og genstart derefter computeren.

TRIN 3

Kør en komplet systemscanning igen

1. Start Norton-programmet.

2. Klik på Scan nu i ruden Computerbeskyttelse.

3. Klik på Komplet systemscanning i ruden Computerscanning.

4. Når scanningen er fuldført, skal du klikke på Udfør.

5. Luk alle programmer, og genstart computeren.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: kb20100806174306EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sidst ændret: 22/10/2010