Jeg kan åbne Norton 2011-programmet efter at have genstartet computeren

TRIN 1

Inden du begynder

1. Hvis du ikke kan opdatere virusdefinitionerne, kan vi vise dig, hvad du skal gøre.

SE LØSNING

2. Hvis du får en fejlmeddelelse i Norton 2011-programmet, kan du se løsningerne på siden Fejlmeddelelser.

GÅ DERTIL NU

3. Hvis du har et andet problem med Norton-programmet, skal du fortsætte fra trin 2.

TRIN 2

Kør LiveUpdate

1. Start Norton 2011-programmet.

2. Klik på Kør LiveUpdate i ruden til computerbeskyttelse.

3. Når Norton LiveUpdate er kørt færdig, skal du klikke på OK.

4. Kør LiveUpdate igen, indtil du får en meddelelse om, at Norton LiveUpdate har kørt, og der ikke blev fundet nogen opdateringer.

TRIN 3

Aktiver Auto-Protect, når computeren startes, og foretag en komplet systemscanning

1. Start Norton 2011-programmet.

2. Klik på Indstillinger.

3. Flyt skydeknappen under fanen med computerbeskyttelse hen mod midten til Normal, hvis du har slået Aktiver beskyttelse fra start fra.

4. Hvis Auto-Protect under fanen Realtidsbeskyttelse viser Fra, skal du klikke på statusindikatoren, så funktionen bliver slået til.

5. Klik på Anvend og derefter på OK.

6. Klik på Scan nu i ruden Computerbeskyttelse.

7. Klik på Komplet systemscanning i ruden Computerscanning.

8. Når scanningen er fuldført, skal du klikke på Udfør.

9. Luk alle programmer, og genstart computeren.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: kb20100806135416EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sidst ændret: 02/02/2011