Sådan nulstilles adgangskoden til Identity Safe i Norton 360 Version 5.0

Nulstil Identity Safe-adgangskode

1. Start Norton 360.

2. Klik på Indstillinger.

3. Klik på Identitetsbeskyttelse under Detaljerede indstillinger.

4. Klik på Konfigurer [+] ud for Login til Identity Safe under Identity Safe.

5. Hvis du har indtastet en forkert adgangskode to gange, skal du klikke på Nulstil Identity Safe-adgangskode.

6. I vinduet Identity Safe-data i fare skal du klikke på " Ja, nulstil min adgangskode. Jeg har forstået, at jeg mister alle mine oplysninger ".

7. Vælg placeringen, og klik derefter på OK i vinduet Opret en ny profil.

8. Angiv dine adgangskodeoplysninger i vinduet Konfigurer Norton Identify Safe.

9. Klik på Næste.

10. Klik på Gem i vinduet Rediger kort.

11. Hvis du ønsker at importere loginoplysninger, som er gemt i Internet Explorer, skal du vælge Importer loginoplysninger fra Internet Explorer i vinduet Profil oprettet, og derefter klikke på OK.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: kb20100802154255EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sidst ændret: 10/01/2012