Fejlmeddelelsen "Installationen kunne ikke opdatere VCRedist-filerne på din computer..." vises, når jeg installerer Norton Family

For at løse dette problem er det nødvendigt at hente og installere Microsoft Visual C++ 2008 Service Pack 1 Redistributable Package ATL Security Update og derefter geninstallere Norton Family-klienten.

Hent og installer Microsoft Visual C++ 2008 Security Update

1. Gå til Microsofts hjemmeside, hvis du vil hente Microsoft Visual C++ 2008 Service Pack 1 Redistributable Package ATL Security Update.

2. Afhængigt af Windows-versionen skal du gøre et af følgende:

• Til Windows 7/Vista 64-bit skal du hente filen vcredist_x64.exe.

• Til Windows 7, Vista eller XP 32-bit skal du hente filen vcredist_x64.exe.

3. Dobbeltklik på filen, når den er overført til computeren.

Klik på Kør, hvis sikkerhedsadvarslen Open File - Security Warning vises.

4. Følg anvisningerne på skærmen.

Installer Norton Family igen, når installationen er fuldført.

Tak!

Tak fordi du brugte Norton-support.

< Tilbage

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20100708150228EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sidst ændret: 30/06/2014