Fejlen "VCRedist-filerne på computeren blev ikke opdateret under installationen …"

For at løse dette problem er det nødvendigt at hente og installere Microsoft Visual C++ 2008 Service Pack 1 Redistributable Package ATL Security Update og derefter geninstallere Norton Family-klienten.

Hent og installer Microsoft Visual C++ 2008 Security Update

1. Gå til Microsofts hjemmeside, hvis du vil hente Microsoft Visual C++ 2008 Service Pack 1 Redistributable Package ATL Security Update.

2. Afhængigt af Windows-versionen skal du gøre et af følgende:

• Til Windows 7/Vista 64-bit skal du hente filen vcredist_x64.exe.

• Til Windows 7, Vista eller XP 32-bit skal du hente filen vcredist_x64.exe.

3. Dobbeltklik på den downloadede fil.

Klik på Kør, hvis sikkerhedsadvarslen Åbn fil - sikkerhedsadvarsel vises.

4. Følg anvisningerne på skærmen.

Installer Norton Family igen, når installationen er fuldført.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: kb20100708150228EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 11/09/2018