Det dokument, du leder efter, er ikke til rådighed

Det dokument, du leder efter, er ikke til rådighed. Det kan skyldes flere årsager:

Forkert link

• Du har muligvis indtastet eller klikket på et forkert link. Kontrollér, at du har indtastet eller kopieret hele linket.

Dokument til en ældre version

• Det dokument, du forsøger at åbne, hører til en ældre Norton-programversion og er ikke til rådighed i øjeblikket. Vi anbefaler, at du opdaterer Norton-programmet til den seneste version.

Du har ret til at hente den nyeste version af Norton-programmet fra Norton Update Center, hvis du har et aktivt abonnement. De nyeste versioner af Norton-programmet indeholder den nyeste beskyttelse samt de nyste funktioner og forbedringer af ydeevnen.

Hvis du stadig bruger den tidligere version, kan du hente programmet manuelt, hvis du vil finde oplysninger om dit Norton-program. Klik på Norton-programmets versionsnummer:

Produkt

Version

Version

Norton 360

21.x

20.x

Norton Internet Security

21.x

20.x

Norton AntiVirus

21.x

20.x

Har du brug for hjælp til at finde dit Norton-programs version?

Dokumentet er ikke længere til rådighed

• Det dokument, du leder efter, er muligvis ikke til rådighed længere. Du kan finde løsninger ved hjælp af søgefeltet øverst på siden.