Fejl: "Du forsøger at installere en version af Norton [produktnavn], som er ældre end den installerede", når jeg installerer et Norton-program

Fejlmeddelelsen vises, når du forsøger at installere et Norton-program, der er ældre end det installerede. Afslut installationen, og fortsæt med at bruge det seneste Norton-program, som er installeret.

Tak!

Tak fordi du brugte Norton-support.

< Tilbage

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20100603160629EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sidst ændret: 05/11/2013