Sådan indtaster du abonnementsnøglen til Norton Internet Security 4 til Mac eller Norton AntiVirus 11 til Mac

Indtast abonnementsnøglen

1. Inden du begynder, skal du være i Finder. Åbn Finder ved at klikke på ikonet på skrivebordet eller i Dock.

2. Klik på > Programmer på menulinjen.

3. Åbn mappen Symantec Solutions.

4. Dobbeltklik på LiveUpdate.

Du kan også starte LiveUpdate ved at klikke på Norton QuickMenu ikonet på menulinjen og derefter klikke på LiveUpdate > Åbn LiveUpdate

5. Klik på Jeg har en abonnementsnøgle.

6. Klik på Næste.

7. I vinduet med Antivirus- eller Norton Internet Security-abonnementsnøglen skal du indtaste abonnementsnøglen og derefter klikke på Afslut abonnement.

Vinduet med Antivirus- eller Norton Internet Security-abonnementsnøglen er muligvis i øverste højre hjørne på skærmen.

Bemærk:

• Indtast abonnementsnøglen nøjagtigt som den fremstår.

• Nøgler består af 11 tegn.

• De første to tegn er bogstaver.

• Hvis du ser et 0, er det tallet 0 og ikke bogstavet O.

• Brug tasten Skift, når du skriver store bogstaver. Nøgler skelner mellem store og små bogstaver.

• Datoen på computeren skal være korrekt.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20100601233438EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 17/11/2011