Meddelelsen "I fare: Dine virus- og spywaredefinitioner er ikke opdateret. Din computer er muligvis i fare for at blive inficeret" vises i Norton-programmet

TRIN 1

Tjek datoen og tidspunktet på din computer

1. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

2. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

timedate.cpl

3. Kontrollér, at datoen er korrekt.

Hvis datoen er forkert, skal du ændre kalenderen til den rigtige dag, måned og år.

4. Klik på Anvend, og klik derefter på OK.

TRIN 2

Hent og kør værktøjet Norton Remove and Reinstall

Hvis Norton Family er installeret, skal du afinstallere det, før du kører værktøjet Norton Remove and Reinstall.

1. Download værktøjet Norton Remove and Reinstall.

Gem filen på skrivebordet i Windows. I nogle browsere bliver filen automatisk gemt på standardplaceringen.

2. Tryk på tasterne Ctrl + J for at åbne vinduet Filoverførsler i browseren.

3. Dobbeltklik på ikonet NrnR.

4. Læs licensaftalen, og klik på Acceptér.

5. Klik på Fjern og geninstaller.

Knappen Fjern kun vises muligvis, hvis du har fået Norton-programmet via din tjenesteudbyder. Klik på Fjern kun.

6. Klik på Fortsæt eller Fjern.

7. Klik på Genstart nu.

Når computeren er genstartet, skal du følge anvisningerne på skærmen for at geninstallere dit Norton-program.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20100527152632EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 02/11/2016