Refusioner for Norton-programmer

Norton-produkter (inklusive abonnementer og automatiske fornyelser) kan refunderes op til 60 dage fra købsdatoen. Forsendelse, håndtering og eventuelle afgifter kan ikke refunderes undtagen i visse stater og lande. Du kan finde oplysninger om undtagelser ved at læse hele Returneringspolitikken.

Gå ind på Norton Support-hjemmesiden, før du anmoder om tilbagebetaling, så du kan få hjælp med typiske spørgsmål eller problemer.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: kb20100512172507EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Android, Mac OS X, Windows
Sidst ændret: 23/05/2018