Sådan indsamles logfiler til et Norton-program, som er installeret på din Mac.

Norton-programmet til din Mac indeholder et indbygget værktøj, der kan oprette logfiler, når Symantecs personale anmoder om dette. Hvis Norton-programmet ikke kan køre dette værktøj, kan du i stedet hente og køre værktøjet GatherSymantecInfo og bruge det til at indsamle logfiler.

Opret logfiler i dit Norton-program

1. Start Norton-programmet til Mac.

2. Klik på Hjælp i Apple-menulinjen, og vælg Indsaml supportoplysninger.

3. I dialogboksen, der vises, skal du indtaste brugernavnet og adgangskoden til din administratorkonto og klikke på Installationshjælp.

4. Vinduet Indsaml supportoplysninger vises og registrerer logfiler til dit Norton-program til Mac.

Filen "Symantec Support Data.zip" med logfiler oprettes på dit skrivebord, så du kan sende det til Symantec.

5. Klik på Udført.

Hent og kør værktøjet GatherSymantecInfo

1. Download værktøjet GatherSymantecInfo.

2. Dobbeltklik på filen GatherSymantecInfo.zip, når den er overført til computeren.

Filen pakkes ud.

3. Dobbeltklik på filen GatherSymantecInfo.command i mappen GatherSymantecInfo.

Hvis meddelelsen "GatherSymantecInfo.command kan ikke åbnes, fordi den kommer fra en uidentificeret udvikler." vises, skal du trykke og holde nede på tasten Shift og derefter dobbeltklikke på filen GatherSymantecInfo.command.

4. Indtast administratoradgangskoden, og tryk på retur.

Tegnene vises ikke under indtastningen af adgangskode.

5. Indtast din abonnementnøgle, hvis problemet har tilknytning til abonnementet. Tryk på Return, hvis du ikke har en abonnementsnøgle.

Værktøjet samler oplysningerne og viser meddelelsen Proces udført, når processen er udført.

6. Gå til menuen Terminal, og klik på Afslut terminal.

7. Når værktøjet er færdigt, oprettes en fil ved navn SymantecInfo.zip på skrivebordet. Saml filen SymantecInfo.Zip.

Tak!

Tak fordi du brugte Norton-support.

< Tilbage

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20100506105458EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Mac OS X 10.10.x, Mac OS X 10.9.x, Mac OS X 10.8.x, Mac OS X 10.7.x, Mac OS X 10.6.x, Mac OS X 10.5.x, Mac OS X 10.4.x
Sidst ændret: 30/06/2015