Jeg bruger ikke længere Norton-programmet, som blev fornyet automatisk

Hvis du ikke længere bruger det Norton-program, som er tilmeldt Nortons automatiske fornyelsestjeneste, kan du deaktivere Nortons automatiske fornyelsestjeneste for det pågældende program via din Norton-konto.

Hvis du fortsat vil bruge det Norton-program, som er tilmeldt Nortons automatiske fornyelsestjeneste, kan du springe deaktiveringen over og Download Norton-programmet.

Hvis du vil have refunderet prisen for Nortons automatiske fornyelsestjeneste, kan du læse Anmodning om refusion for Nortons automatiske fornyelsestjeneste.

Deaktivering af Nortons automatiske fornyelsestjeneste

1. Log på Norton.

2. Klik på Fra ud for Norton-programmet, som du vil deaktivere automatisk fornyelse for, under Automatisk fornyelse og abonnementer.

3. Når der vises en meddelelse, skal du klikke på Sluk.

Download Norton-programmet

1. Log på Norton.

Hvis du har brug for hjælp til at gendanne adgangskoden til din konto, kan løsningen findes her: Gendannelse af adgangskoden til din Norton-konto

2. Vælg det program, du vil downloade, under Tjenester.

3. Klik på Download.

4. Klik på Acceptér og download i vinduet Installer på denne enhed.

Følg anvisningerne på skærmen, og kør og gem installationsprogrammet. Disse kan variere, alt efter hvilken browser du bruger. Hvis du gemmer filen, skal du sørge for at dobbeltklikke på den, der hvor du har gemt den efter den er overført.

Når installationsprogrammet åbnes, hentes, installeres og aktiveres programmet automatisk. Enheden viser sin beskyttelsesstatus, og du kan installere flere programmer via din Norton-konto.

Relateret video

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20100503223000EN_EndUserProfile_da_dk
Sidst ændret: 25/10/2016