Fejlmeddelelsen "Der blev registreret en ældre version af Norton Family på computeren, som ikke er kompatibel ..."

Den version af Norton Family, som er installeret på computeren, er ikke kompatibel med det Norton-program, som du vil installere. Installer den nyeste version af Norton Family, inden du installerer Norton-sikkerhedsproduktet.

TRIN 1

Afinstaller Norton Family

1. Log på dit barns computer som administrator.

2. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

3. Indtast følgende i dialogboksen Kør, og tryk på Enter.

appwiz.cpl

4. Klik på Norton Family og derefter på Afinstaller på listen over installerede programmer.

5. Indtast mailadressen og adgangskoden for forældreadgang i vinduet Norton Family, og klik på Log på.

6. Klik på Næste.

7. Klik på Genstart for at færdiggøre afinstallationen.

TRIN 2

Installer Norton Family igen

1. Log på Norton-webstedet med din mailadresse og adgangskode.

2. Klik på Tilføj enhed på barnets profil.

Hvis du har et abonnement på Norton Security, skal du klikke på fanen Familie for at åbne indstillingerne for Norton Family.

3. Klik på Tilføj ny enhed.

4. Hvis du er på den computer, som dit barn bruger, skal du klikke på Næste.

Hvis du vil installere Norton Family på en anden enhed, skal du klikke på Nej og derefter på Næste. Følg anvisningerne på skærmen for at installere på en anden enhed.

5. Dobbeltklik på filen, når den er hentet ned på computeren.

6. Klik på Kør, hvis sikkerhedsadvarslen Åbn fil - sikkerhedsadvarsel vises.

Administration af Norton Download begynder at overføre Norton Family. Når overførslen er fuldført, starter installationen automatisk.

7. Hvis dialogboksen styring af brugerkonti vises, skal du klikke på Ja for at fortsætte.

8. Klik på Agree & Install (Acceptér og installer).

9. Klik på Genstart, når du bliver bedt om at genstarte computeren, og fortsæt med installationen, når computeren er genstartet.

10. Klik på Afslut, når installationen er gennemført.

TRIN 3

Konfigurer Norton Family til at overvåge brugerkonti

1. Klik på ikonet for Norton Family i meddelelsesområdet, og klik på Rediger konti.

2. Indtast mailadressen og adgangskoden for forældreadgang, og klik på Log på.

3. Klik på Rediger ud for den barneprofil, som skal knyttes til computeren.

4. Klik på Log på som, og vælg de lokale brugerkonti, som dit barn bruger.

5. Klik på Gem.

6. Klik på Ok.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: kb20100427102705EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 21/07/2018