Meddelelsen: "Du har brugt hele onlinelageret op. Tilføj yderligere lagerplads"

Disse anvisninger gælder for den nuværende version af Norton. Gå til Norton Update Center, hvis du har en ældre version eller ikke kender din produktversion.

Norton overvåger din backuplagerplads og giver dig besked, når der er brug for mere plads. Du kan frigøre lagerplads ved at slette et backupsæt, som du ikke længere har brug for.

Sletning af et backupsæt

1. Start Norton.

2. Dobbeltklik på Backup, og klik så på Backupsæt.

3. Vælg det backupsæt, som du vil slette, på rullelisten Navn på backupsættet på fanen Oversigt.

4. Klik på Slet backupsæt under Det kan du foretage dig.

5. Vælg funktionen Slet backupsæt i vinduet Slet backupsæt.

6. Klik på Ja i bekræftelsesdialogboksen.

Hvis du får besked om, at der ikke er mere onlinelagerplads til rådighed, kan du købe mere lagerplads ved at følge nedenstående trin.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: kb20100415165322EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem  Windows
Sidst ændret: 22/08/2018