Meddelelsen: "Du har brugt hele onlinelageret op. Tilføj mere lagerplads" vises, når jeg kører sikkerhedskopiering i Norton-programmet

Norton-programmet overvåger dit sikkerhedskopieringslager og giver besked, når der er brug for mere plads.

Når du får besked om, at der ikke er mere onlinelagerplads til rådighed, kan du købe mere lagerplads ved at følge nedenstående trin.

Disse anvisninger er til den nyeste udgave af Nortons programmer. Gå til Norton Update Center, hvis du har en ældre version eller ikke kender din produktversion.

Køb af mere lagerplads

1. Start Norton-programmet.

2. Klik på Backup, og klik derefter på Mere lagerplads.

Du bliver sendt til Norton Online Store, hvor du kan købe yderligere lagerplads.

3. Følg anvisningerne på skærmen.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20100415165322EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem  Windows
Sidst ændret: 26/10/2016