Installation af den seneste version af LiveUpdate for Norton Internet Security 4 på Mac eller Norton AntiVirus 11 på Mac

Installer den seneste version af LiveUpdate

Hvis du har modtaget dit Norton Internet Security 4-program til Mac fra Comcast, skal du ikke bruge dette LiveUpdate 5.1.2-installationsværktøj. LiveUpdate 5.1.2, som kommer med Norton Internet Security 4 fra Comcast, beder dig ikke om at forny dit abonnement. En ny version af Comcast LiveUpdate vil helt eksklusivt blive tilgængelig efter behov til Norton Internet Security 4 fra Comcast.

1. Hent diskafbildningen af LiveUpdate til dit Norton-produkt.

2. Dobbeltklik på diskafbildningen, når den er overført til computeren.

3. Dobbelt-klik på installationsfilen for at starte installationen.

4. Klik på Fortsæt.

5. Læs licensaftalen, og klik derefter på Fortsæt.

6. Klik på Acceptér.

7. Vælg den diskenhed, hvor du vil installere LiveUpdate.

8. Klik på Fortsæt.

9. Klik på Installer.

10. Angiv administratorkontoens navn og adgangskode, og klik derefter på Ok for at godkende installationen.

Filkopieringsprocessen starter.

11. Når installationsguiden er færdig, skal du klikke på Luk.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20100414123129EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 09/09/2015