Jeg kan åbne Norton-programmet, efter computeren har været genstartet

TRIN 1

Inden du går i gang

• Hvis den avancerede SONAR-beskyttelse er deaktiveret i Norton-programmet, kan vi vise dig, hvordan du løser det.

SE LØSNING

• Hvis du ikke kan opdatere virusdefinitionerne, kan vi vise dig, hvad du skal gøre.

SE LØSNING

• Hvis du får en fejlmeddelelse i Norton 2010-programmet, kan du se løsningerne på siden Fejlmeddelelser.

GÅ DERTIL NU

• Hvis du har et andet problem med Norton-programmet, skal du fortsætte fra trin 2.

TRIN 2

Kør LiveUpdate

1. Start Norton 2010-programmet.

2. Klik på Kør LiveUpdate i panelet Computer.

3. Når Norton LiveUpdate er kørt færdig, skal du klikke på OK.

4. Kør LiveUpdate, indtil der vises en meddelelse om, at Norton LiveUpdate er blevet kørt, og der ikke blev fundet nogen opdateringer.

TRIN 3

Aktiver Auto-Protect, når computeren startes, og foretag en komplet systemscanning

1. Start Norton 2010-programmet.

2. Klik på Indstillinger i panelet Computer.

3. Hvis Auto-Protect under fanen Realtidsbeskyttelse viser Fra, skal du klikke på statusindikatoren, så funktionen bliver slået til.

4. Hvis Tidlig indlæsning viser Fra, skal du klikke på statusindikatoren, så funktionen bliver slået til.

5. Klik på Anvend og derefter på OK.

6. Klik på Scan nu > Kør en komplet systemscanning i ruden Computer.

7. Når scanningen er fuldført, skal du klikke på Udfør.

8. Luk alle programmer, og genstart computeren.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: kb20100330134245EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sidst ændret: 17/02/2011