Fejl: "3039,65550" vises i Norton-programmet

Hent og kør Norton Power Eraser

1. Download Norton Power Eraser.

2. Klik på Gem.

3. Vælg Skrivebord som placering, og klik på Gem.

4. Hvis du vil køre Norton Power Eraser, skal du dobbeltklikke på filen NPE.exe.

Hvis vinduet til kontrol af brugerkonti vises, skal du klikke på Ja eller Fortsæt.

5. Læs licensaftalen, og klik på Acceptér.

6. Klik på ikonet Scan efter risici i vinduet Norton Power Eraser.

7. Norton Power Eraser udfører som standard en Rootkit-scanning og kræver, at du genstarter computeren. Når du bliver bedt om at genstarte computeren, skal du klikke på Genstart. Hvis du ikke ønsker at inkludere Rootkit-scanningen, skal du gå til Indstillinger og fjerne markeringen ud for funktionen Inkluder Rootkit-scanning (Systemet skal genstartes).

8. Når computeren er genstartet, starter scanningen automatisk. Følg anvisningerne på skærmen.

Hvad gør jeg, hvis dette ikke virker?

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20100318170607EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 01/02/2016