Meddelelse: "Produktnøglen er tilbagekaldt: Din produktnøgle er annulleret og er ikke længere gyldig"

Den indtastede produktnøgle er ikke gyldig, og den kan ikke bruges til at aktivere Norton-programmet. Hvis du vil fortsætte med at bruge et Norton-program, skal du tegne et gyldigt abonnement i Norton Online Store eller hos en anden autoriseret forhandler.

Hvis du købte programmet direkte fra Symantec eller en autoriseret forhandler, og du mener, at denne meddelelse vises ved en fejl, kan du også kontakte Nortons supportafdeling og have din Norton-produktnøgle og ordrebekræftelse ved hånden.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: kb20100310205034EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 01/09/2017