Meddelelse: "Produktnøgle tilbagekaldt: Dit abonnement er blevet refunderet, og produktnøglen er ikke længere gyldig"

Ifølge vores optegnelser har du bedt om tilbagebetaling eller rejst tvivl om et køb hos banken og fået tilbageført beløbet, eller også har vi ikke modtaget penge for dit abonnement på et Norton-program.

Hvis du fortsat ønsker at bruge Norton-programmet, skal du tegne et nyt abonnement i Norton Online Store.

Hvis du ikke har bedt om at få dette Norton-program refunderet, eller dit abonnement ikke skulle været refunderet eller annulleret, bedes du kontakte Norton Support og have din Norton-produktnøgle og ordrebekræftelse ved hånden.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: kb20100310204240EN_EndUserProfile_da_dk
Sidst ændret: 04/09/2017