Gendannelse af filer eller mapper, som er sikkerhedskopieret med mit Norton-program

Disse anvisninger er til den nyeste udgave af Nortons programmer. Gå til Norton Update Center, hvis du har en ældre version eller ikke kender din produktversion.

Gendan filer eller mapper

1. Start Norton-programmet.

2. Klik på Opgaver.

3. Klik på Gendan filer i vinduet Opgaver under Backupopgaver.

4. Under Gendan fra vælges den oprindelige placering. Hvis du ønsker at ændre placeringen af kildefilen, skal du klikke på Se Alle, vælge kilden og derefter klikke på OK.

5. Under Filtyper skal du gøre et af følgende:

• For at gendanne alle kategorier, vælg alle kategorier.

• For at gendanne en bestemt kategori, fjern markeringen fra alle andre kategorier end den, du ønsker at gendanne.

• Gør følgende, hvis du vil gendanne en bestemt fil: Klik på Søg, søg efter filen, fjern markeringen fra alle andre filer end den, du ønsker at gendanne, og klik derefter på Tilføj den valgte.

6. Vælg placering for den gendannede fil under Gendan til.

Som standard vælges filens oprindelige placering. Hvis du ønsker at gendanne filen til en ny mappe, skal du klikke på Skift derefter vælge den nye mappe.

7. Klik på Gendan filer.

8. Klik på Ja, hvis du bliver bedt om det, i vinduet Bekræft overskrivning.

9. Efter gendannelsesprocessen er afsluttet, klik på OK.

Video

Tak!

Tak fordi du brugte Norton-support.

< Tilbage

Løsningen gjorde det nemt for mig at håndtere problemet.

Ja Nej

Hjælp os med at forbedre denne løsning.

Tak, fordi du hjalp os med at forbedre oplevelsen.

Hvad ønsker du at gøre nu?

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: kb20100305131845EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sidst ændret: 19/06/2013