Kompatibilitet for Norton-produkter til Mac med 64-bit kerne

Følgende Norton-produkter understøtter 64-bits kernetilstand i Mac:

• Norton AntiVirus 12 til Mac

• Norton AntiVirus 11 til Mac**

• Norton Internet Security 5 til Mac

• Norton Internet Security 4 til Mac**

** 64-bits kernetilstand føjes til Norton AntiVirus 11 til Mac og Norton Internet Security 4 til Mac med de seneste opdateringer, som hentes gennem LiveUpdate. Kør LiveUpdate for at hente og installere alle opdateringer, der findes til dit Norton-produkt. Du skal muligvis køre LiveUpdate flere gange for at sikre dig, at der ikke er flere opdateringer.

Når du benytter 64-bits kernetilstand i Mac OS X, og du har installeret Norton Internet Security 4 til Mac, ser du muligvis følgende meddelelse: "Information Guard understøttes ikke, når Mac OS X startes ved hjælp af 64-bit kernen" i vinduet Norton Confidential.

For flere oplysninger, læs: Meddelelsen: "Information Guard understøttes ikke, når Mac OS X startes ved hjælp af 64-bit-kernen" vises i vinduet Norton Confidential i Norton Internet Security 4 til Mac

Tak!

Tak fordi du brugte Norton-support.

< Tilbage

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20100225130706EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Mac OS X 10.6.x, Mac OS X 10.7.x, Mac OS X 10.8.x
Sidst ændret: 24/03/2013