Mit Norton-program giver forkerte advarsler om, at en fil er inficeret, eller at et program eller et websted er mistænkeligt

En falsk advarsel opstår, når Norton-programmet giver forkerte advarsler om, at en fil er inficeret, eller at et program eller et websted er mistænkeligt. Almindelige indikatorer på falske advarsler:

• Norton-programmet registrerer en trussel i en fil, som du mener, ikke kan være inficeret (f.eks. filer med filtypenavnet *.txt, *.dbf, *.log, *.hlp).

• Norton-programmet advarer om, at en fil eller et program, der er udviklet eller oprettet af dig eller et firma, som du har tillid til, er mistænkeligt eller en trussel

• Norton-programmet angiver, at et websted, som du har tillid til, er skadeligt

• Norton-programmet blokerer hentningen af en fil, fordi den er mistænkelig

Hvordan rapporteres en falsk advarsel?

• Før du indsender en falsk advarsel, skal du sørge for, at dit Norton-program har de nyeste definitionsopdateringer. Kør LiveUpdate for at installere alle de opdateringer, der findes til Norton-programmet, og kør en komplet systemscanning.

Hvis den falske advarsel fortsætter med de nyeste definitioner, skal du rapportere til Symantec. Linket til indsendelse af en falsk advarsel varierer, afhængigt af den pågældende registrering eller den advarsel, som du modtager.

Rapportér en mulig forkert registrering (falsk advarsel)

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20100222230832EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 31/05/2016