Fejlmeddelelsen: "Installationen blev ikke gennemført. Der blev gennemført en oprydning på computeren for at fuldføre installationen..." vises, når jeg installerer Norton Family

TRIN 1

Sletning af mappen Norton Family

1. Start Windows Stifinder.

2. Gå til følgende mappe, og find mappen NSM :

• Windows /64-bit: C:\Program Files (x86)\NortonInstaller\{78CA3BF0-9C3B-40e1-B46D-38C877EF059A}

• Windows 32-bit: C:\Program Files\NortonInstaller\{78CA3BF0-9C3B-40e1-B46D-38C877EF059A}

3. Højreklik på mappen NSM, og klik derefter på Slet.

4. Afslut Windows Stifinder.

TRIN 2

Kør værktøjet Norton Remove and Reinstall

1. Download værktøjet Norton Remove and Reinstall.

Gem filen på skrivebordet i Windows. I nogle browsere bliver filen automatisk gemt på standardplaceringen.

2. Tryk på tasterne Ctrl + J for at åbne vinduet Filoverførsler i browseren.

3. Dobbeltklik på ikonet NrnR.

4. Læs licensaftalen, og klik på Agree.

5. Klik på Avancerede indstillinger.

6. Klik på Fjern kun.

7. Klik på Fjern.

8. Klik på Genstart nu.

Geninstaller Norton Family, når computeren er genstartet.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20100209164503EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 09/05/2016