Jeg har glemt adgangskoden til min Norton-konto

Sådan gendannes adgangskoden til din Norton-konto

1. Åbn siden Har du glemt din adgangskode via din Norton-konto.

2. Indtast mailadressen, som du brugte til at købe eller oprette din Norton-konto.

3. Klik på Fortsæt.

4. Du får tilsendt en mail med oplysninger om, hvordan du nulstiller din adgangskode.

Meddelelsen er sendt fra norton@symantec.com.

Hvis der ikke sker noget, når du klikker på linket, kan du kopiere det og indsætte det direkte i webbrowseren.

Hvis ikke du modtager mailen med nulstilling af adgangskoden inden for få minutter, skal du kontrollere dine mapper med spam- eller junkmail. Du modtager muligvis ikke mailen til gendannelse, hvis der ikke findes en konto til den pågældende mailadresse.

Hvis du alligevel ikke kan finde mailen, har du muligvis oprettet Norton-kontoen med en anden mailadresse. Kontrollér, at den indtastede mailadresse er identisk med den, du brugte til at købe Norton-programmet.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20100127155754EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Android, Mac OS X, Windows
Sidst ændret: 25/10/2016