Fejl: "3039,65554" vises i Norton 2010-programmet

TRIN 1

Opdater Norton-programmet

• Der er blevet rettet mange fejl i den seneste opdatering til dette Norton-program. Hvis du har et gyldigt abonnement, kan du hente den seneste programopdatering.

OPDATER NU

Hvis du har købt programmet gennem din tjenesteudbyder, bedes du kontrollere, at du har den nyeste version fra din tjenesteudbyder.

Hvis du ikke vil opdatere Norton-programmet, skal du gå videre til næste trin.

TRIN 2

Undersøg, hvor meget ledig plads der er på disken

1. Klik på Start og dernæst på Denne computer eller Computer.

2. Højreklik på Harddiskdrev (C:), og klik derefter på Egenskaber.

3. Se under fanen Generelt, ud for Ledig plads.

Der bør være mindst 500 MB ledig plads på disken. Hvis du har brug for at skabe mere ledig plads på disken, skal du gå til trin 3.

TRIN 3

Kør Diskoprydning

1. Afhængigt af hvilken version af Windows du bruger, skal du gøre et af følgende:

• Windows 7 og Vista: Klik på Start og dernæst på Computer.

• I Windows XP: Klik på Start > Denne computer.

2. Højreklik på Harddiskdrev (C:), og klik derefter på Egenskaber.

3. Klik på Diskoprydning under fanen Generelt.

Følg anvisningerne på skærmen.

TRIN 4

Led efter fejl på disken

Symantec yder ikke support til kørsel af værktøjsprogrammet CHKDSK eller på problemer, der opstår i forbindelse med programmet. Supporten på alle problemer, der har at gøre med værktøjsprogrammet CHKDSK, udføres af Microsoft. Du kan finde flere oplysninger under:

Microsofts supportside

1. Gør et af følgende:

• Windows 7 og Vista: Klik på Start og derefter på Alle programmer > Tilbehør > Kør.

• Windows XP: Klik på Start > Kør.

2. Indtast følgende i dialogboksen Kør, og klik på OK :

cmd

3. Indtast følgende på kommandolinjen i kommandopromptvinduet, og tryk på Enter:

chkdsk [drive_letter]: /r

Hvor [drive_letter] er det drev, du vil undersøge for fejl.

f.eks. chkdsk D: /r

4. Hvis du får meddelelsen "CHKDSK kan ikke låse de aktuelle drev mens Windows kører...", skal du trykke på Y. Dette vil bevirke, at programmet kører indtil næste systemstart.

5. Luk alle programmer, og genstart computeren.

Hvad gør jeg, hvis det ikke virker?

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20100122152947EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sidst ændret: 25/02/2011