Deling af filer fra Norton Online Backup via mail

Sådan deler du dine filer

1. Log på webstedet for Norton Online Backup ved hjælp af din mailadresse og adgangskode.

2. Klik på Filhandlinger ud for den computer, hvis backupsæt du vil dele filer fra, og klik derefter på Send link til filer.

3. Indtast modtagernes mailadresser i feltet Til.

Du kan tilføje flere modtagere, adskilt af komma eller semikolon.

4. Vælg antallet af dage i rullemenuen ud for Tilgængelig i antal dage.

Linket til filen er aktivt i det valgte antal dage.

5. Indtast en adgangskode i tekstfeltet Download adgangskode, hvis du har lyst.

6. Indtast et Emne og Bemærkning til modtager, hvis du vil angive oplysninger om modtageren.

7. Vælg en af følgende muligheder for at vælge filer fra backupsættet:

• Hvis du vil søge efter bestemte filer, skal du indtaste søgekriterierne i feltet Søg og klikke på Søg.

Hvis du ønsker at bruge avancerede søgeindstillinger, skal du klikke på Vis avanceret søgning og vælge de ønskede indstillinger.

• Hvis du vil søge i mapperne for at vælge filer, skal du klikke på mapperne i ruden Mapper, hvis du vil se undermapper.

I ruden Filer vises de sikkerhedskopierede filer i de pågældende mapper.

8. Vælg filerne, du vil dele, i ruden Filer, og klik på Send nu.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20100121130720EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows, Mac OS X
Sidst ændret: 17/07/2015