Sletning af filerne fra Norton Online Backup

Sådan sletter du filerne fra Norton Online Backup

1. Log på webstedet for Norton Online Backup ved hjælp af din mailadresse og adgangskode.

2. Klik på Filhandlinger ud for backupsættet, du vil slette filerne fra, og klik på Slet filer.

3. Klik på mappenavnet i ruden Mapper, hvis du vil navigere i mappetræet med backupkopierne. I ruden Filer vises de backupkopierede filer i de valgte mapper.

Hvis du vil gennemse og slette bestemte filer, skal du indtaste søgekriterierne i søgefeltet og klikke på Søg. Hvis du ønsker at bruge avancerede søgeindstillinger, skal du klikke på Vis avanceret søgning og vælge de ønskede indstillinger.

4. Vælg mapperne eller filerne, du vil slette, i ruden Filer, og klik på Slet filerne.

5. Bekræft ved at klikke på OK.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20100121121634EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows, Mac OS X
Sidst ændret: 26/04/2016