Jeg har ikke flere aktiveringer tilbage til at installere Norton 360 på en anden computer

Norton 360-programmet kan installeres på tre computere. Du kan også købe Norton 360-programmet som flerbrugerpakke, så du kan installere dem på 5 til 10 computere. Hvis du vil installere Norton-360-programmet på flere computere end du har flerbrugerlicens til, skal du købe en ny produktnøgle. Gå til afsnittet "Køb en ny produktnøgle til Norton 360"

Hvis du ønsker at installere Norton-programmet uden at købe en ekstra licensnøgle, må du afinstallere det på en af de andre computere, før du kan installere det på den nye. Gå til "trin 1: Afinstaller dit Norton-program".

Hvis du har fået Norton-programmet via en tjenesteudbyder, kan du overføre en licens til en ny computer, eller købe en ny licens. Der er flere oplysninger under:

Sådan købes eller overføres en licens eller annulleres en licensdublet for det Norton-program, der blev købt hos tjenesteudbyderen

Køb en ny produktnøgle til Norton 360

1. Log på din Norton Account på denne webside:

https://www.mynortonaccount.com/

2. Klik på Log på i øverste højre hjørne.

3. Indtast din e-mail-adresse og adgangskode.

4. Klik på Log på.

5. Gå ind under Produkter, og klik på det Norton-program, som du vil gemme produktnøglen for.

6. Klik på Køb en nøgle.

7. Følg anvisningerne på websiderne om køb af ny produktnøgle.

Når du er færdig med din bestilling, skal du lukke browservinduet.

8. Når du installere Norton 360 på yderligere computere, skal du anvende den nyindkøbte produktnøgle.

Gå til trin 3.

TRIN 1

Afinstaller Norton-programmet

1. Klik på Start-knappen og dernæst på Kontrolpanel.

2. Afhængigt af hvilken version af Windows du bruger, skal du gøre et af følgende:

• I Windows 7 og Vista: Klik på Afinstaller et program.

• I Windows XP: Dobbeltklik på Tilføj eller fjern programmer.

3. Klik på Norton 360 og derefter på Fjern eller Afinstaller på listen over installerede programmer.

4. Klik på Fjern alle brugerdata, også gemte adgangskoder og filerne i karantænen for at bekræfte, at du ønsker at afinstallere programmet.

5. Klik på Næste.

6. Klik på Genstart nu.

TRIN 2

Hent Norton-programmet fra din Norton Account

1. Gå til din Norton Account.

2. Klik på Log på.

3. Indtast e-mailadressen til din Norton Account, som du brugte, da du registrerede eller købte programmet.

4. Indtast din adgangskode, og klik derefter på Log på.

• Hvis du ser meddelelsen "Handling nødvendig: Gem din bestilling online," når du logger på din Norton Account, skal du klikke her.

• Tallet under "Licenserede installationer" viser det antal enheder, som du ifølge din licensaftale har tilladelse til at installere på. "Installationer til rådighed" viser det resterende antal tilladte installationer.

5. Klik på Hent ud for det Norton-program, du vil installere.

6. Klik på Start overførsel på siden Norton Downloadmanager.

7. Følg anvisningerne på skærmen for at hente og installere programmet.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: kb20100119113336EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sidst ændret: 03/02/2012