Nortons returneringspolitikker

Generel returneringspolitik

• Symantec giver fuld returret på de fleste Norton-programmer, hvis du af en eller anden grund er utilfreds. Den fulde returret afhænger dog muligvis af forskellige omstændigheder i forbindelse med købet (f.eks. hvor du har foretaget købet, hvor lang tid der er gået siden købet, abonnementsperioden osv.). Der findes nogle eksempler på undtagelser for denne returneringspolitik nedenfor.

Forsendelse, håndtering og eventuelle afgifter kan ikke refunderes undtagen i visse stater og lande. Hvis du modtager en tilbagebetaling for dit køb, skal programmet afinstalleres, og Symantec bestemmer selv, om licensen kan deaktiveres for at forhindre yderligere brug. Medmindre andet er angivet heri, er returneringspolitikken produktspecifik.

Norton med garanti for, at du kan få pengene tilbage inden 60 dage

• Medmindre andet er angivet heri, er du ved førstegangskøb af Norton-programmer eller fornyelser med en abonnementsperiode på et år eller mere berettiget til tilbagebetaling inden for 60 dage efter købsdatoen. Ved køb af Norton-programmer med en kontinuerlig licens (ingen tilknyttet abonnementsperiode) er du berettiget til tilbagebetaling inden for 60 dage efter købsdatoen.

Udgifter til årlig automatisk fornyelse er berettigede til tilbagebetaling inden for 60 dage efter købet af fornyelsen.

Norton med tilbagebetaling inden 30 dage

• Norton-tilbud, der enten er købt som månedlige abonnementer eller har en abonnementsperiode på mindre end en måned, kan kun refunderes inden for 30 dage efter købsdatoen.

Men returneringsperioden eller -processen kan variere for månedlige abonnementer, der er købt eller faktureret via en tredjepart.

Norton Virus Protection Promise

• Virus Protection Promise omfatter en tjeneste til fjernelse af virus. Denne tjeneste leveres af en Norton-ekspert. Hvis vi mod forventning ikke kan fjerne virussen fra enheden, er du muligvis berettiget til en refundering af prisen for Norton-abonnementet eller Norton-pakken (afhængigt af hvad du har købt). Følgende vilkår og betingelser gælder i forbindelse med refundering:

• Med mindre du er Norton Small Business-abonnent skal du købe, forny eller opgradere Norton-abonnementet direkte på Norton.com eller tilmelde dig Nortons automatiske fornyelsestjeneste.

• Din refundering vil være en fuld refundering baseret på den faktiske pris, du har betalt for den aktuelle Norton-abonnementsperiode. Hvis du har købt en Norton-pakke (defineret som Norton-abonnementer og/eller Norton-tjenester), bliver din refundering baseret på den faktiske pris, du har betalt for den periode, din aktuelle Norton-pakke er gyldig. Hvis den købte pakke omfatter et Norton-abonnement med et abonnement/program, der ikke er fra Norton, vil refunderingen være begrænset til salgsprisen for Norton-abonnementet i den aktuelle abonnementsperiode og vil ikke kunne overstige den samlede pris, du har betalt for pakken. Refunderingen vil udgøre et nettobeløb uden evt. rabatter og minus forsendelse, ekspedition og eventuelle afgifter, undtagen i visse stater og lande hvor forsendelse, ekspedition og eventuelle afgifter er refunderbare.

• Hvis du har købt Norton-abonnementet hos en forhandler, skal bevis for købet forevises.

• Symantec er ikke ansvarlig for - og refunderingen dækker IKKE - tab eller beskadigelse(r) som følge af virus.

• Den gældende lovgivning i det land, hvor fjernelsen af virussen bliver udført, kan begrænse eller ændre tilgængeligheden eller omfanget af Virus Protection Promise.

Du kan se alle oplysninger på www.norton.com/guarantee, hvor du også finder de gældende vilkår og betingelser for Norton Virus Protection Promise i dit område.

Køb af Norton-tjenester

• Ved køb af Norton Virus Removal Assurance med en abonnementsperiode på et år eller mere er du berettiget til tilbagebetaling inden for 60 dage efter købsdatoen. Men hvis Norton Virus Removal Assurance leveres bundtet med et andet Norton-program på købstidspunktet, er returneringspolitikken for Norton Virus Removal Assurance den samme som for det bundtede Norton-program, der følger med.

Køb af alle andre Norton-tjenester (også kendt som "Norton Premium Services") i Norton Online Store eller direkte hos Norton Services-eksperter kan refunderes inden for 30 dage efter købsdatoen, medmindre tjenesterne er indløst.

Returneringspolitikken og proceduren for køb af Norton-tjenester hos forhandlere eller andre steder kan variere fra ovenstående returneringspolitik.

Undtagelser

• Følgende køb kan hverken returneres eller refunderes som en del af returretten:

• Software, der ikke er til videresalg (NFR)

• Symantec-backup-cd'er

• Symantec-uddannelsespakker

• Norton-programmer, som er bundtet i en pakke med flere produkter, der ikke er fra Norton

• Tilbagekøb af det samme Norton-program, der tidligere blev refunderet

• Norton-abonnementer, som er blevet indløst

• Norton-tjenester, som enten er blevet indløst, eller hvor konfigurationen er blevet udført

• Køb i Apple® App Store

Returneringspolitikken gælder ikke for produkter til små og store virksomheder, såsom pcAnywhere.

Hvis du er kvalificeret til fritagelse for skat som person eller virksomhed og er blevet opkrævet afgifter, er du berettiget til refundering af skattebeløbet.

Du kan finde oplysninger om returneringspolitikken i Symantecs returneringspolitik for virksomheder, det relevante licenscertifikat, salgsaftalen eller hos Symantecs supportafdeling for virksomheder.

Få hjælp

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20100113164023EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Android, Mac OS X, Windows
Sidst ændret: 20/07/2016