Anmod om refusion for dit Norton-produktkøb

Hvis du vil vide mere om din refusionsberettigelse, kan du læse: Nortons afbestillings- og refusionspolitik.

Anmodning om refundering af det betalte beløb for Norton-abonnement købt i Norton Online Store

For at få en refusion for et abonnement, som du har købt fra Norton Online Store, skal du kontakte os here eller via live chat (ikke tilgængelig i alle lande).

Anmodning om refundering af det betalte beløb for Norton-abonnement købt i en detailbutik

Hvis du ikke inkluderer alle påkrævede artikler, kan det bevirke, at din anmodning om refundering afvises.

1. Udskriv, udfyld, og underskriv den formular, der er relevant for det geografiske område, du befinder dig i. Vælg dit område:

Det kan tage op til 6 uger at behandle refunderingen.

2. Fotokopier eller udskriv et billede af etiketten Abonnementsnøgle, der bruges til at aktivere dit abonnement.

• Dette er nødvendigt for at bekræfte købet og forhindre, at abonnementet anvendes efter refunderingen.

• For de fleste abonnementer er dette en nøgle på 25 tegn, der findes på et kort eller en cd-konvolut i den pakke, du har købt.

3. Fotokopier eller udskriv et billede af den originale kvittering, der viser købsdato og pris betalt for abonnementet.

4. Send den udskrevne, udfyldte og underskrevne formular, kopien af mærkaten med abonnementsnøglen og kopien af fakturaen til den adresse, der fremgår af formularen. Detaljerne omkring forsendelsen fremgår af formularen.

Undgå at hæfte dokumenterne sammen eller bruge tape på dem.

Vigtig besked

I overensstemmelse med licens- og serviceaftalen kan softwaren, efter at du har modtaget din refusion, automatisk deaktivere oggå af drift for at forhindre yderligere brug. Du skal slette alle kopier af softwaren til det abonnement, du returnerer.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: kb20100111150039EN
Operativsystem windows,mac,android,ios
Sidst ændret: 02/11/2021