Meddelelsen: "Aktivering ikke gennemført: Der blev ikke modtaget noget svar fra Symantec-serveren" bliver vist, når jeg aktiverer Norton 2010-programmet: Løsning 2

Du kan løse problemet ved at ændre indstillingen for Internationale og sproglige indstillinger til Engelsk eller det samme sprog som Norton-programmet. Når programmet er aktiveret, kan du stille Internationale og sproglige indstillinger tilbage til det, du ønsker.

Hvis du vil ændre indstillingen, skal du gøre følgende, afhængigt af hvilken udgave af Windows du bruger.

Jeg bruger Windows 7

1. Klik på Start-knappen, og klik derefter på Kontrolpanel.

2. Klik på Klokkeslæt, sprog og område og derefter på Internationale/sproglige indstillinger i Kontrolpanel.

3. Vælg det rigtige sprog i listen under Grænsefladesprog under fanen Tastaturlayout og sprog.

4. Klik på Skift systemets landestandard under Sprog for de programmer, der ikke understøtter Unicode, under fanen Administrative indstillinger, og vælg det rigtige sprog.

5. Klik på Anvend og derefter på OK.

6. Klik på Genstart nu for at genstarte computeren.

Jeg bruger Windows Vista

1. Klik på Start-knappen, og klik derefter på Kontrolpanel.

2. Klik på Klokkeslæt, sprog og region og derefter på Internationale og sproglige indstillinger i Kontrolpanel.

3. Vælg det rigtige sprog i listen under Grænsefladesprog under fanen Tastaturlayout og sprog.

4. Klik på Skift systemets landestandard under Sprog for de programmer, der ikke understøtter Unicode, under fanen Administrative indstillinger, og vælg det rigtige sprog.

5. Klik på Anvend og derefter på OK.

6. Klik på Genstart nu for at genstarte computeren.

Jeg bruger Windows XP

1. Klik på Start-knappen, og klik derefter på Kontrolpanel.

2. Dobbeltklik på Internationale og sproglige indstillinger i Kontrolpanel.

3. Vælg det rigtige sprog på listen under Standarder og formater under fanen Internationale indstillinger.

4. Vælg det rigtige sprog i listen under Sprog brugt i menuer og dialogbokse under fanen Sprog.

5. Vælg det rigtige sprog i listen under Sprog til ikke-Unicode-programmer under fanen Avanceret.

6. Klik på Anvend og derefter på OK.

Hvad gør jeg, hvis det ikke virker?

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: kb20100107121630EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sidst ændret: 14/02/2011