Fejlmeddelelsen "Du forsøger at installere Norton [programnavn]. Men et andet Norton-program..." vises, når jeg installerer et Norton-program

Meddelelsen angiver at der allerede er et andet Norton-program med antivirusfunktionalitet installeret på computeren. Klik på Fortsæt, hvis du vil fortsætte installationen af Norton-programmet.

Afbryd installationen, hvis du fortsat vil bruge det program der allerede er installeret på computeren.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20091218162843EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 21/05/2015