Fejl: "3038,109" vises i Norton-programmet

Du kan rette fejlen ved at køre LiveUpdate og derefter køre en scanning med Norton Power Eraser

Disse anvisninger er til den nyeste udgave af Nortons programmer. Gå til Norton Update Center, hvis du har en ældre version eller ikke kender din produktversion.

TRIN 1

Kør LiveUpdate

1. Start Norton-programmet.

2. Klik på Sikkerhed i hovedvinduet og derefter på LiveUpdate.

3. Når Norton LiveUpdate er færdig, skal du klikke på OK.

4. Kør LiveUpdate, indtil du ser meddelelsen: "Norton-programmet har de seneste opdateringer."

5. Luk alle programmer, og genstart computeren.

TRIN 2

Hent og kør Norton Power Eraser

1. Download Norton Power Eraser.

2. Klik på Gem.

3. Vælg Skrivebord som placering, og klik på Gem.

4. Hvis du vil køre Norton Power Eraser, skal du dobbeltklikke på filen NPE.exe.

Hvis vinduet til kontrol af brugerkonti vises, skal du klikke på Ja eller Fortsæt.

5. Læs licensaftalen, og klik på Acceptér.

6. Klik på ikonet Scan efter risici i vinduet Norton Power Eraser.

7. Norton Power Eraser udfører som standard en Rootkit-scanning og kræver, at du genstarter computeren. Når du bliver bedt om at genstarte computeren, skal du klikke på Genstart. Hvis du ikke ønsker at inkludere Rootkit-scanningen, skal du gå til Indstillinger og fjerne markeringen ud for funktionen Inkluder Rootkit-scanning (Systemet skal genstartes).

8. Vent på, at scanningen bliver fuldført.

9. Luk alle programmer, og genstart computeren.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20091203135849EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 08/02/2016