Systemkrav til Norton Online Backup

Systemkrav

• Operativsystemer

• Windows® 10 (32- og 64-bit)

• Windows® 8/Windows® 8 Professional (32- og 64-bit)

• Windows® 7 Starter/Home Premium/Ultimate/Professional (32- og 64-bit)

• Windows® Vista Starter/Home Basic/Home Premium/Ultimate/Business med alle Service Packs (32- og 64-bit)

• Windows® XP Professional/Home/Media Center SP2 og nyere (kun 32 bit)

• Mac OS X 10.7.x eller senere

Internetbrowsere

• Microsoft Internet Explorer® 6.0 og senere (kun Windows)

• Mozilla® Firefox® (Understøtter nuværende udgaver samt de seneste større udgivelser)

• Google Chrome™ (Understøtter nuværende udgaver samt de seneste større versioner.)

• Safari 5 og 6 (kun OS X)

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20091130152830EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows, Mac OS X
Sidst ændret: 04/11/2015