Funktioner i Norton Online Backup

Vigtigste funktioner og fordele

• Understøttelse af flere operativsystemer

Sikkerhedskopiér filer og mapper på Mac-computere med Mac OS X 10.7.x og nyere

• Søgning efter filer og mapper

Søg efter bestemte filer og mapper, som du vil gendanne fra backup eller downloade

• Avanceret sletning

Slet uønskede data fra kontoen

• Filversioner

Gendan ældre versioner af filer fra backup

• Backup af åbne filer

Backupkopier filer der er i brug af andre programmer

• Send et gendannelsessæt pr. mail

Del dine gendannelsessæt med andre, og giv dem tilladelse til at hente bestemte filer

• Statusopdateringer

Der vises en liste med oplysninger om de enkelte filers backupstatus

• Automatisk backup

• Sparer tid og kræfter ved at forenkle beskyttelsen af dine filer

• Når konfigurationen er fuldført, backupkopieres dine filer automatisk

• Ordner filerne efter kategori eller mappenavn (f.eks. backup af alle billeder eller en bestemt mappes indhold)

• Viser hvilke backup, der er foretaget, hvilke der afventer og hvilke, der er gennemført

• Komprimerer data på computeren inden overførslen

• Datakryptering

• Stærk datakryptering til at beskytte dine data

• Trinvis backup

• Kører trinvis backup på blokniveau for at sikre bedre ydeevne

• Backupkopier flere computere med en enkelt Norton Online Backup-konto

• Alle familiens billeder og filer, som ligger på flere computere, bliver gemt på ét sikkert sted på internettet

• Fjernadgang og -administration

• Du kan hurtigt gendanne forsvundne eller slettede filer på enhver computer med internetforbindelse

• Du kan administrere backupindstillingerne for alle dine computere via fjernadgang

• Administreret fjernlager

• Udviklet af den førende producent af online filbeskyttelse, og beskytter allerede data for millioner af brugere online

• Opbevarer dine filer på flere sikre fysiske anlæg så du er bedre beskyttet i tilfælde af uheld på ét anlæg

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: kb20091130134746EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows, Mac OS X
Sidst ændret: 30/08/2017