Windows starter ikke, når jeg har brugt funktionen Clean Your Registry eller Defragment Your Registry i Norton Utilities

Sådan gendannes dele af registreringsdatabasen i Windows

1. Læg installationsdisken til Windows i cd-/dvd-drevet, og start computeren.

Hvis du bliver bedt om det, skal du trykke på en vilkårlig tast for at starte fra installations-cd'en til Windows.

2. Gør et af følgende:

• Windows 8: Klik på Fejlfinding på skærmbilledet Vælg en indstilling, og klik på Avancerede indstillinger.

• Windows 7 eller Vista: Vælg sprog, klokkeslæt, valuta, tastatur eller en input-metode, og klik på Næste.

Klik på Reparer din computer, vælg det styresystem, du vil reparere, og klik på Næste.

3. Gør et af følgende:

• Windows 8: Klik på Kommandoprompt under Avancerede indstillinger.

• Windows 7 eller Vista: Klik på Kommandoprompt i dialogboksen Indstillinger for Systemgenoprettelse.

4. I kommandoprompten skal du skrive følgende og trykke på Retur :

cd C:\windows\system32\config

Windows 10: cd C:\windows\system32\config\regback

5. I kommandoprompten skal du indtaste følgende tekst for at se, hvad der ligger i mappen Config:

dir

6. Nedskriv navnet på alle filer med filtypenavnet .rmbak.

7. I kommandoprompten skal du indtaste følgende kommando for at omdøbe den aktuelle del af registreringsdatabasen og trykke på Retur :

ren software software.old

8. Gentag linje 7, og omdøb alle de dele af registreringsdatabasen, der har en sikkerhedskopi med filtypenavnet .rmbak i mappen Config.

9. I kommandoprompten skal du indtaste følgende tekst for at gendanne hver backupkopi:

ren software.rmbak software

10. Gentag linje 9, og omdøb alle .rmbak-filerne, du har noteret dig, i mappen Config.

11. Fjern installationsdisken til Windows, og genstart computeren.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: kb20091124160352EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 18/08/2017